Hotell i Amsterdam

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Amsterdam

Hotell i Amsterdam
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell4101 hotell, priser fra kun 92 kr!

Billigste og beste hotell i Amsterdam

Amsterdam er hovedstaden i Nederland, og blir ofte bare omtalt som kontrastenes by. Med en unik arkitektur og et lovverk som byr på muligheten til både det ene og det andre, så er Amsterdam et populært reisemål for europeere fra alle kanter. Selv om Amsterdam ikke er spesielt billig, så er avstanden til Norge forholdsvis liten, slik at Amsterdam er et optimalt reisemål for en langweekend på hotell. Det er for øvrig mange flotte hotell i Amsterdam, men hotellprisene kan oppleves som noe høye – spesielt i sommerhalvåret. Vær derfor ute i god tid med å bestille hotell dersom du ønsker å bo i sentrum av hovedstaden. Amsterdam er et svært populært reisemål, og derfor er det ofte stor etterspørsel etter hotell i byen. Høysesongen er på våren og om sommeren, og det er nå at prisene er på det høyeste. Men ved å benytte deg av søkemotoren øverst på nettstedet skulle du ikke ha noe problem med å finne et billig hotell. I Amsterdam så ligger de fleste hotellene på og i nærheten av Damplassen, som for øvrig er det mest «turistvennlige» strøket. Via søkemotoren kan du sammenligne hotell basert på hotellpriser, brukeranmeldelser, stjerner og så videre.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Amsterdam

 

 

 

Ting å gjøre i Amsterdam

Amsterdam er en historisk innholdsrik by, med mange spennende museer. Blant annet vil man ikke gå glipp av Anne Franks hus, kirken Oude Kerk fra 1300-tallet, Nemomuseet (teknisk museum) og voksmuseet Madame Tussauds. Flere av disse ligger på eller i nærheten av Damplassen, og derfor kan vi anbefale å sjekke inn på hotell her.

Utesteder og restauranter i Amsterdam

I Amsterdam kan du spise mat fra alle verdens kjøkkener, men vi anbefaler at man unngår de typiske turistområdene ettersom prisene gjerne er kunstig høye der (på samme måte som når man velger hotell). I tillegg til å ha mange restauranter, så har også Amsterdam en hel haug med «brune kafeer», der utvalget av både spiselige saker og drikkevarer som regel er eksotisk og bredt. Nattelivet i Amsterdam er også upåklagelig, med den velkjente gaten Red Light District som den største attraksjonen. Kanskje finner du et billig hotell her?

Shopping i Amsterdam

Som en europeisk hovedstad så byr naturligvis Amsterdam på gode muligheter for shoppere. Kanskje litt utypisk for Amsterdam så avholdes det mange utendørsmarkedet her på sommertid, med alt fra loppemarkeder til typiske suvenirbasarer. For deg som vil shoppe «ekte varer» så er Leidestraat og Kalvestraat de to mest aktuelle gatene for shopping. Hotell i nærheten av her kan derfor være lurt dersom shopping er hovedformålet, og her kan man også bo billig.

Fakta om Amsterdam

Med i overkant av 800 000 innbyggere er Amsterdam den største byen i Nederland. Byen ligger sentralt i landet, langs kysten i en liten bukt. Amsterdam ble nylig rangert som en av de 20 største turistbyene på verdensbasis, og som nordmann kommer du deg enkelt til storbyen. Fra Oslo Lufthavn kan du finne billige flybilletter både med KLM, Norwegian og SAS.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider