Hotell i Maldivene

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Maldivene

hotell i Maldivene

 

Med en fantastisk natur og med flere strender som er kåret til verdens beste, er øygruppen (totalt 1192 øyer) blitt en av verdens mest attraktive reisemål. Landet ligger sørvest for India og totalt 65 mil fra Sri Lanka. Det er blitt lettere å reise til Maldivene ettersom stadig flere flyselskap åpner direkteruter.

Billigste og beste hotell i Maldivene (anbefalte hotell)

Bestill beste og billigste hotell på Maldivene ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Du kan enkelt sortere resultatene og finne beste hotell basert på dine kriterier. Ofte kan det være lurt å tenke mer på kvalitet enn pris da Maldivene allerede har en lav gjennomsnittlig pris pr hotellrom. Det er dog et stort sprik i kvaliteten på hotellene, og vi vil anbefale å lese hva tidligere gjester sier, samt sortere hotellene etter stjerner. På denne måten er det lettere å sammenligne kvaliteten.

 

KartikonetFinn aktuelle områder i Maldivene

Søk eller bruk sorteringsfunksjonen

 

 

FlyplasserRegionerØyer
 

Ting å gjøre i Maldivene

Maldivene regnes som et romantisk sted og besøkes ofte på bryllupsreiser. Dette har satt sitt preg på øyene og det anbefales ofte å bestille spa opphold, leie guidet båtturer, romantiske dykketurer, øyhopping og å besøke en av den mange strendene. Det kan være lurt å kartlegge aktuelle severdigheter og attraksjoner før avreise og bestille hotell i nærheten av det du/ dere ønsker å se. På denne måten kan du spare både tid og penger. Ettersom Maldivene er en populær stranddestinasjon har vi laget en liste over våre favorittstrender:

  • Veligandu Island Beach
  • Sun Island Beach
  • Bikini Beach

Utesteder & restauranter i Maldivene

Maldivene har en rekke gode restauranter og er kjent for sitt idylliske og avslappende uteliv. På de fleste turistområdene finner du de beste restaurantene på hotellene. vi vil derfor anbefale å undersøke hva tidligere gjester sier, og hvilken karakter restauranten har fått på de ulike hotellene.

Shopping i Maldivene

Maldivene er ikke kjent som en stor shopping-nasjon, men du finner flere gode markeder. Vi anbefaler:

  • Male Fish Market (Male)
  • Nala Boutique (Vihamanafushi)
  • S.T.O Trade Center (Male)
  • Male Local Market (Male)

Fakta om Maldivene

Landet har totalt 400.000 innbyggere fordelt over de totalt 1192 øyene. Hovedstaden Malé ligger på øyen med samme navn og har totalt 103.000 innbyggere. Landet har vært uavhengig siden 1965 (frigjort fra Storbritannia). For mer informasjon om Maldivene anbefaler vi Maldivene.net eller Wikipedia.