Hotell i Vilnius

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Vilnius

Hotell i Vilnius
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell1424 hotell, priser fra kun 83 kr!

Billigste og beste hotell i Vilnius

Den latviske hovedstaden Vilnius er med sin relativt nære beliggenhet til Norge og sitt lave prisnivå en optimal destinasjon for din neste ferie. Hotell i Vilnius er nemlig svært billig sammenlignet med norske priser, og de fleste kan ta seg råd til å spandere på seg et flott 4- eller 5-stjerners hotell midt i hjertet av gamlebyen. Det er her de fleste turisthotellene ligger, og med hotell her blir gangavstanden til byens severdigheter minimal. Bruk søkemotoren øverst på nettsiden for å sammenligne priser og finne billigste og beste hotell. Byens beste hotell ligger i eller i nærheten av gamlebyen, og de fleste hotell i Vilnius er 3- eller 4-stjerners. Søkeresultatene vil la deg sortere hotellene etter billigste hotell, kvalitet, brukeranmeldelser og så videre. Turismen i Vilnius er på sitt høyeste i perioden juni til august, så dersom du reiser i dette intervallet så anbefaler vi å bestille hotell i god tid i forveien.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Vilnius

 

 

 

Ting å gjøre i Vilnius

Vilnius er en historisk viktig by, der mange av severdighetene ligger i det som kalles for «Gamlebyen». Blant ting du vil få med deg når du besøker Vilnius, er 1400-tallets Katedraltorg, slottet i Vilnius, slottsmuseet- og nasjonalmuseet, St. Anne-kirken og de to krigsrealterte museene Jødisk museum og KGB-museet. Bruk kartet i søkemotoren for å finne nærliggende hotell til disse severdighetene.

Utesteder og restauranter i Vilnius

Det latviske kjøkkenet har ikke gjort seg internasjonalt kjent for sitt kjøkken, men i turistområdene bærer de fleste restaurantene preg av internasjonale menyer. Prisnivået på å spise ute i Vilnius er dessuten svært lavt, slik at du kan nyte en flott middag på restaurant for under 100-lappen. Vil du spise eksklusivt i Vilnius, så bør du sjekke ut restaurantene til de beste hotellene. Når det gjelder uteliv i Vilnius, så er både øl og vodka regnet som nasjonaldrikker. I gamlebyen ligger utestedene vegg i vegg, med et overtall av puber/barer fremfor nattklubber og diskoteker.

Shopping i Vilnius

De lave prisene i Vilnius gjør det hyggelig å shoppe her, men utvalget er ikke mettende for de fleste. Mangel på motehus og eksklusive butikker vil nok skuffe enkelte, men kjøpesenteret Europa Tower nord for gamlebyen er trolig det beste alternativet. Utover dette er det handlegaten Gedimino Prospektus som gjelder, og det ligger mange flotte hotell i nærheten av denne.

Fakta om Vilnius

Vilnius er en innlandsby og hovedstad i Litauen. Ifølge Wikipedia er byen hjem for over 546 000 litauere, og valutaen i Litauen er euro. Vilnius har nærmere 100 forskjellige hotell, der de beste ligger sentralt i gamlebyen. Prisnivået i Litauen er forholdsvis lavt sammenlignet med norske priser, og du kan se frem til et møte med et turistvennlig folk som man absolutt ikke behøver å ha fordommer mot. Vilnius og Litauen for øvrig er et land i vekst med mye optimisme!