Hotell i Riga

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Riga

Hotell i Riga
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell1431 hotell, priser fra kun 79 kr!

Billigste og beste hotell i Riga

Den latviske hovedstaden Riga er med sin kystnære beliggenhet et attraktiv reisemål for nordmenn, enten man ønsker seg en badeferie på sommerstid eller bare oppleve en annen kultur. Det meste er billig i Riga, inkludert overnatting og hotell. Med sin relative nærhet til Norge er Riga et populært reisemål for en langweekend, der man kan overnatte på et billig luksushotell og skjemme hverandre bort for noen dager. Riga har mange av historiske severdigheter og gamle men godt bevarte bygninger, som også huser en del hotell. Vi hjelper deg med å sammenligne hotell og finne et billig hotell til best mulig pris!
Riga og Latvia for øvrig er et land som er forholdsvis billig å ferie i for nordmenn, og spesielt vil dette merkes på hotellprisene. De fleste hotell i Riga holder høy standard, slik at man her kan sjekke inn på et 4-stjerners eller 5-stjerners hotell med god samvittighet. Det er i gamlebyen at man aller helst vil ha hotellrom, ettersom det er her de fleste turister vil tilbringe mesteparten av tiden sin i Riga. Men i Riga møtes gammelt og nytt, og også i den nye delen av sentrum ligger det mange luksuriøse og billige hoteller. Riga besøker man aller helst om sommeren, og du kan sammenligne hotell og priser gjennom søkemotoren øverst på siden.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Riga

 

 

 

Ting å gjøre i Riga

En stor del av det å være turist i Riga består av å utforske de historiske minnene og den kulturforskjellen som det tross alt er når man kommer fra Norge. Nettopp derfor anbefaler vi at man bestiller hotell i gamlebyen, ettersom det er her store deler av severdighetene ligger. Riga kan by på massevis av spennende museer, og ting man ikke gå glipp av er Riga slott, Svenskebuen, Tre brødre og Maria Magdalena-kirken.

Utesteder og restauranter i Riga

Også det å spise og drikke er billig i Riga, selv om de fleste restauranter holder høy kvalitet. Her finnes det restauranter med mat inspirert både fra Vest- og Øst-Europa, samt alle de kjente fast food-kjedene. Skal man virkelig spise lekkert så anbefaler vi at man oppsøker en restaurant som ligger i tilknytning til et av byens luksushoteller. Blant annet på Grand Palace Hotel og Hotell Ridzene vil man kunne spise veldig godt. Riga har også et godt uteliv for den som vil feste.

Shopping i Riga

Dersom man liker å shoppe, så er Riga et godt alternativ. Først og fremst på grunn av det lave prisnivået. Her finnes det massevis av suvenirbutikker med lokale varer, samtidig som det ofte arrangeres markeder. Det finnes også en del kjøpesenter, der Stockman/Origo er det største og trolig mest populære.

Fakta om Riga

Riga er hjem for over 700 000 latviere, og er følgelig den desidert største byen i Latvia samtidig som det er hovedstaden. Riga ligger sentralt i Latvia med kystlinje ut mot Østersjøen, og flyturen hit fra Norge tar knappe to timer. Både Norwegian og SAS har direkteflygninger til Riga fra Oslo Lufthavn, og det er intet problem å finne billige flybilletter. Vi anbefaler bruk av Momondo.com for å sammenligne flypriser.

FlyplasserSteder i nærhetenSeverdigheter & attraksjonerReiseguider
Byer
Landsbyer
Småbyer