Hotell i Venezia

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Venezia

Hotell i Venezia
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell4282 hotell, priser fra kun 146 kr!

Billigste og beste hotell i Venezia

Den legendariske og helt unike kystbyen Venezia er en by du «må besøke før du dør», og skal vi tro forskerne er det en by du bør reise til så snart som mulig. Byen med sine flere hundre broer og elvekanaler vil med årene bli slukt av havet, men inntil videre regjerer Venezia som en av de mest besøkte byene i Italia og Europa for øvrig. Et opphold i Venezia vil føles som en reise flere århundrer tilbake i tid, selv om hotellene er moderne og holder høy standard. Ettersom det ikke finnes biltrafikk i Venezia, så vil man bestille hotell sentralt i byen. De fleste turister vil ønske seg hotell nær Markusplassen i sentrum, men det er også her at prisene på hotell er som høyest. Vi hjelper deg med å finne beste og billigste hotell i Venezia. Bruk den grønne søkemotoren øverst på nettsiden for å sammenligne priser, kvalitet og erfaringer på alle hotell i Venezia. Du kan selv filtrere etter luksushotell, enklere 3-stjernershotell eller rett og slett etter pris. Turismen i Venezia er på sitt høyeste i sommermånedene, og det er også temperaturene, slik at det ofte anbefales å heller bestille hotell og reise til Venezia på våren eller på høsten. Da er sjansene for å finne et billig og bra hotell større.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Venezia

 

 

 

Ting å gjøre i Venezia

Bare det å vandre rundt i Venezia er i seg selv en opplevelse for livet. Å ta en elvetaxi er obligatorisk når man besøker elvekanalenes hovedstad, og da gjerne på «Grand Canal», som kan sammenlignes med hovedgaten (bare at det er en elv) i en hvilken som helst annen by. Andre severdigheter er Markusplassen (her tilbringer mange turister store deler av tiden sin), St. Marks Basilica, klokketårnet Campanile og Dogepalasset. Det blir som regel mye gåing i Venezia, så derfor anbefales hotell så sentralt som mulig.

Utesteder og restauranter i Venezia

Restaurantene i Venezia er eksotiske og holder høy kvalitet. Mange serverer mat som er hentet rett fra sjøen, mens andre igjen serverer tradisjonell italiensk mat – da med pizza og pasta som de mest populære rettene. De fleste hotell i Venezia har egen restaurant, og ofte er hotellfrokost inkludert. Som «fest-by» er Venezia et dårlig alternativ. Det finnes naturligvis en og annen bar og pub her, og kanskje en nattklubb, men byen skiller seg ikke ut på dette punktet.

Shopping i Venezia

Når det kommer til shopping, så er Venezia dog et langt bedre alternativ. Men ettersom Venezia er den dyreste byen å ferdes i blant alle storbyene i Italia, så må man også regne med å betale for det man kjøper. De fleste butikkene består av designerklær av høy kvalitet, som Versace og Prada. Området rundt Markusplassen anbefales for shopping i Venezia.

Fakta om Venezia

Med drøye 300 000 innbyggere er Venezia en forholdsvis liten by på nordøst-kysten av Italia. Som en stor turistdestinasjon så finnes det flere hundre hotell i Venezia, men på sommerstid vil prisene være tilsvarende andre europeiske hovedsteder. Venezia er for øvrig ikke spesielt billig å feriere i, verken nå det kommer til shopping eller bespisning, men de fleste vil mene at opplevelsen er verdt hver eneste krone.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider