Hotell i Roma

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Roma

Hotell i Roma
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell19264 hotell, priser fra kun 80 kr!

Billigste og beste hotell i Roma

Den italienske hovedstaden Roma er en perle av en storby, og en by med såpass mange godt bevarte historiske minner at det å spasere i gatene her nærmest føles som å reise tilbake i tid. Med nesten 3 millioner innbyggere er Roma en hektisk storby, som strekker seg over store arealer. Og trafikken i nærheten av severdighetene i Roma er begrenset – og derfor anbefaler vi at man tenker seg om når man bestiller hotell. Vil man bo sentralt og luksuriøst, så er området rundt Spanske-trappen det beste alternativet. Her bor man på et flott hotell i gangavstand til det meste av severdigheter. Rimeligere hotell finnes i Termini-området, nært byens sentralbanestasjon. Som regel får man det man betaler for i Roma, og det gjelder også overnatting på hotell. Vi hjelper deg med å finne et billig hotell i Roma. Bruk søkemotoren ovenfor, der du kan filtrere hotell etter pris, brukeranmeldelser, beliggenhet og mer til. Klikk på kartet for å se hvor hotellet ligger i forhold til severdighetene. Prisnivået på hotell i Roma holder seg stabilt året rundt, men du kan ikke regne med at det er spesielt billig i sommerhalvåret. Siden mange av de historiske severdighetene er sperret for all trafikk, anbefaler vi at man bestiller hotell sentralt i Roma. Utover dette finnes det enklere vandrerhjem og overnattingssteder i Roma, men når man først besøker den italienske hovedstaden anbefaler vi et 4- eller 5-stjerners hotell.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Roma

 

 

 

Ting å gjøre i Roma

I Roma kommer severdighetene på løpende bånd, og man vil ikke ha mye tid å tilbringe på hotellet. Derfor velger mange å bo billig når de besøker Roma. Blant severdigheter man vil få med seg så kan vi nevne Colosseum, Pantheon, Spanske-trappen og naturligvis Peterskirken og Vatikanet – som ligger i Vatikanstaten – en frittstående stat midt i sentrum av Roma og Italia.

Utesteder og restauranter i Roma

Med pasta og pizza som Italias nasjonalrett så er dette obligatoriske måltider i Roma. Utover dette finnes det mange flotte og luksuriøse restauranter som serverer både fisk og kjøtt. Unngå dog typiske turistrestauranter, der maten gjerne er dyr samtidig som den ikke smaker like bra som på en «ekte» italiensk restaurant. Iskrem er også obligatorisk – dette er italienerne gode på! Når det gjelder utelivet i Roma, så ferdes de fleste unge på puber og barer i området rundt sentralbanestasjonen. Utover dette er det i området Campo dei Fiori at de fleste utestedene ligger samlet.

Shopping i Roma

Italiensk design og merkevarer er kjent for de fleste, også innen mote. I Roma kryr det følgelig at flotte og spennende butikker, der du som har booket hotell nært Spanske-trappen vil være lykkelig. For her ligger de mest eksklusive butikkene i ulike handlegater. Utover dette så finnes det typiske turistbutikker med suvenirbutikker like ved Vatikanet.

Fakta om Roma

Roma er en av de byene i Europa som har best bevarte minner om sin fortid. Roma har en flere århundrer lang historie, der byen blant annet var hovedstaden i Romerriket under antikken. Prisnivået i Roma samsvarer med øvrige europeiske hovedsteder, både på hotell, shopping og bespisning. Flyreisen til Roma tar knappe 3 timer med direktefly, og både Norwegian og SAS har billige flybilletter.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider
Innsjøer
Turiststeder
Attraksjoner
Forretningsreise
Historiske steder
Institusjoner
Sport