Hotell i Milano

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Milano

Hotell i Milano
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell5474 hotell, priser fra kun 90 kr!

Billigste og beste hotell i Milano

Milano er den største byen i det nordlige Italia, og storbyen er kjent for sine omfattende moteindustri og sine designerprodukter som preger samtlige bransjer her. Dessuten er Milano velkjent for sine to gigantiske fotballag, som gjør at Milano er et attraktivt reisemål for fotballinteresserte. Milano tiltrekker seg stadig flere turister, og hotell finner du over hele byen. Milano er for øvrig en stor by målt i areal, og derfor kan det være lurt å tenke på beliggenheten når du sammenligner hotell. Generelt er hotell forholdsvis dyrt i Milano – og hvis man vil ha et billig hotell så kan dette gå på bekostning av beliggenheten. Milano har alt fra 5-stjerners luksushoteller i nærheten av de største varemagasinene og kjøpesentrene, samt enklere hotell til en billig pris. Høysesongen for turisme i Milano er fra mai til september, ettersom det er i denne perioden at temperaturen er på det mest behagelige. Skal du reise til Milano i dette intervallet bør du derfor bestille hotell i god tid. I nærheten av sentralbanestasjonen er det mange billige hotell, og da bor man samtidig sentralt. Uansett vil hotellprisene i Milano være langt lavere enn for eksempel i Norge.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Milano

 

 

 

Ting å gjøre i Milano

Milano er en italiensk storby som kombinerer historiske attraksjoner og severdigheter med moderne designervesker og luksus. Ting man ikke vil gå glipp av er den majestetiske katedralen Milanodomen, 1700talls-operaen La Scala, skulpturen Leonardos Hest og Galleria Vittorio Emanuele. Ikke minst vil en fotballkamp på storstadionet San Siro virkelig anbefales, kanskje når byrivalene Inter Milan og AC Milan møtes til kamp? Sammenlign beliggenhet og priser på hotell gjennom søkemotoren øverst på nettsiden.

Utesteder og restauranter i Milano

Det luksuriøse Milano er naturligvis ikke noe dårligere når det kommer til matservering. Her finnes det svært mange dyre og eksklusive restauranter, og en enkel tommelfingerregel er at dersom restauranten ser dyr ut, så er den det. Ofte ligger de beste restaurantene i tilknytning til et minst like flott hotell. Små og lokale «ristoranter» med tradisjonell italiensk mat anbefales også. Når det kommer til nattelivet så har Milano også mye å by på – gjerne dersom man vil feste med «fiffen». To av de mest populære utestedene i byen heter Bar Bamm og La Chiesetta.

Shopping i Milano

Milano er trolig en av Europas beste shoppingdestinasjoner – dersom man har penger til å shoppe her. Her finnes det eksklusive varehus med kun designervarer, og varehuset til Armani er en attraksjon for turister i seg selv. Utvalget av butikker er stort sett veldig bra over hele byen, men de mest populære handlegatene heter Via della Spiga og Corso de Porta Ticinese.

Fakta om Milano

Milano er hjem for over 1,3 millioner italienere. Byen regnes som «porten» mellom Europa og Italia, med dens beliggenhet i det nordlige innlandet av Italia. Milano vil for mange oppleves som en travel storby, med massevis av underholdning, god mat, trivelig lokalbefolkning og luksuriøse hotell. Prisnivået i Milano er alt annet enn lavt, men at det blir en flott ferie er det nok ingen tvil om!

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider