Hotell i Firenze

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Firenze

Hotell i Firenze
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell5698 hotell, priser fra kun 93 kr!

Billigste og beste hotell i Firenze

Synes du den italienske renessansen og dens minner er spennende? I så fall er Firenze byen du skal legge din neste ferie til. I den svært innholdsrike byen anbefaler vi at man bestiller hotell så nært gamlebyen som mulig. Det koster riktignok mer, men for deg som skal oppleve Firenze til fots så er et hotell med god beliggenhet optimalt. Det finnes også en del billigere hotell et stykke utenfor sentrumskjernen, men da må man regne med bruk av kollektivtransport eller leiebil. Uansett så er Firenze en helmaks turistby med alt fra flotte 4-stjerners hotell til enklere bed & breakfast og moteller. Bruk søkemotoren vår for å vinne de billigste og beste hotellene i Firenze. Generelt så er prisnivået i Firenze og Toscana-regionen for øvrig ganske høyt, og prisene på hotell i sentrum tilsvarer nesten norske priser. Spesielt hvis man skal bo på et luksushotell eller et hotell av høyere standard så må man regne med å betale for det. Er man bare på gjennomreise i Firenze, så anbefaler vi et enklere motell eller hostel utenfor bykjernen. Sammenlign priser på hotell gjennom søkemotoren, og bruk det interaktive kartet for å se beliggenheten til hotellet i forhold til severdigheter i byen.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Firenze

 

 

 

Ting å gjøre i Firenze

Firenze er kanskje den største kulturbyen i Italia, med svært mange godt bevarte minner fra renessansen. Severdighetr som Uffizi-galleriet, den gotiske katedralen Santa Maria del Fiore, Klokketårnet og både det zoologiske- og arkeologiske museet er noe du vil få med deg. Glem heller ikke katedraler og kirker som Basilica di San Lorenzo, Basilica di Santa Croce og Santa Maria Novella.

Utesteder og restauranter i Firenze

Pasta, pizza og en god vin er obligatorisk når man besøker Firenze og Italia for øvrig. Toscana-regionen er kjent for sin vinproduksjon, og her bør man virkelig prøve seg frem. I sentrum og i nærheten av hotellene i gamlebyen ligger byens beste restauranter. Det er Lungarno-kvartalet som gjelder når kvelden begynner å bli sen, for her ligger de fleste puber, nattklubber og utesteder. Bestill gjerne hotell i dette området dersom man vil bo sentrumsnært og vil ha kort avstand til puben fra hotellet.

Shopping i Firenze

Firenze har en stolt tradisjon med håndlagde produkter, og man får fortsatt kjøpt mye slik på sentrumsmarkedene og i de historiske butikkene. Firenze har også mange store outlet-butikker, der man kan kjøpe merkeklær til rabatterte priser. Firenze har også mange «vanlige» varehus, slik at shopping generelt er bra i Firenze – selv om prisene ikke er spesielt lave.

Fakta om Firenze

I Firenze, som ligger i Toscana-regionen i det nordlige Italia, så bor det nærmere 400 000 mennesker. Det er over 1200 hotell i Firenze, og prisnivået er generelt ikke så mye lavere enn i Norge. Firenze har i mange år nå vært en stor turistby, og derfor anbefaler vi å bestille hotell i god tid. Billige flybilletter får du gjennom Momondo.com, men det er ingen direkteflygninger fra Norge.