Hotell i Reykjavik

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Reykjavik

Hotell i Reykjavík
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell476 hotell, priser fra kun 1 kr!

Billigste og beste hotell i Reykjavik

Reykjavik er trolig det mest optimale reisemålet for den som vil oppleve spektakulær natur og behagelige utendørsbad selv når kvikksølvet viser minusgrader. Stadig flere turister får opp øynene for den islandske hovedstaden, og kanskje legger du din neste ferie hit? I så fall vil du trenge hotell i Reykjavik, og da kan vi advare deg mot at prisene er nokså stive. Reykjavik er en forholdsvis liten by med mange turisthoteller, men prisene for hotell i sentrum kan sammenlignes med norske priser. Uansett hvor du har hotell i Reykjavik vil du bo nokså sentralt, ettersom byen er av nokså liten størrelse. Reykjavik er en attraktiv turistdestinasjon året rundt, men de fleste velger nok å besøke Island og Reykjavik i sommerkvartalet. Derfor er prisene på hotell gjerne enda høyere i denne perioden, men hvis man vil spare penger på hotell så kan man velge et hotell som ligger i en av de små tettstedene rundt hovedstaden. Bruk søkemotoren øverst på nettsiden for å finne billigste og beste hotell, enten du søker etter et billig hostel eller et moderne og luksuriøst hotell midt i hjertet av Reykjavik.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Reykjavik

 

 

 

Ting å gjøre i Reykjavik

I Reykjavik og på Island for øvrig er det de naturlige attraksjonene som dominerer. Flere av disse ligger et stykke utenfor selve hovedstaden, men guidede turer arrangeres daglig. Blant ting man vil få med seg når man besøker Reykjavik, er varmekilden Den Blå Lagune (som holder nesten 40 grader i vannet året rundt), geysiren Strokkur, fossen Gullfoss og det historiske landemerket Thingvellir.

Utesteder og restauranter i Reykjavik

Sjømat er det dominerende i mange restauranter i Reykjavik, men det finnes naturligvis andre restauranter. Også de internasjonale matrettene har kommet hit, og på byens beste hotell spiser du også den beste maten. I nyere tid har også Reykjavik vokst frem som en av de største party-byene i hele Europa. Stadig flere reiser hit utelukkende for å feste, og det er i gaten Laugavegur at barene, pubene og nattklubbene ligger vegg i vegg.

Shopping i Reykjavik

Reykjavik har mange butikker, men prisnivået er dessverre ikke noe lavere enn i Norge. Det meste på Island er importert, og derfor er prisene høye. På lokale markeder kan man få kjøpt en del spennende og lokalproduserte gjenstander, som egentlig er det eneste man kan spare penger på. Reykjavik er altså ikke noen utpreget shoppingdestinasjon, men en fordel er at du kan få refundert moms (nesten 25%) ved avreise fra flyplassen dersom du har gjort et større innkjøp.

Fakta om Reykjavik

Reykjavik er hovedstaden på Island, og med drøye 120 000 innbyggere bor nesten tre femtedeler av landets befolkning her. Valutaen er islandske kroner, og prisnivået på alt fra hotell til shopping er omtrent tilsvarende norske priser. Det finnes nærmere 125 hotell i Reykjavik, der de rimeligste har svært enkle fasiliteter og hotellrom, men også dyrere luksushotell. Billige flybilletter til Reykjavik får du både hos Norwegian, SAS og Icelandair.