Hotell i Dublin

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Dublin

Hotell i Dublin
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell1762 hotell, priser fra kun 138 kr!

Billigste og beste hotell i Dublin

Den irske hovedstaden Dublin blir et stadig mer populært reisemål i Europa, og den livlige byen er et utmerket valg for din neste ferie. Med sitt kompakte og folkerike sentrum vil nordmenn flest oppleve nærmest et kultursjokk her, noe som nødvendigvis ikke er negativt. Dublin er en moderne hovedstad, med massevis av flotte og luksuriøse hotell. I hjertet av Dublin ligger hotellene nærmest på rekke og rad, men man må være forberedt for å punge ut dersom man ønsker et hotell som har både høy standard og god beliggenhet. De fleste hotell i Dublin ligger på sørsiden av elven Liffey, mens utelivsgaten Temple Bar også har mange nærliggende hotell. Vær dog forberedt på høy partyfaktor her! Dublin er en by med nærmere 500 hotell, der man finner sentrumsnære luksushoteller og enklere 2- eller 3-stjerners hotell utenfor selve bykjernen. Bruk søkemotoren øverst på nettsiden for å finne et hotell som passer til dine behov, der du kan sortere etter billigste hotell, beste hotell, beliggenhet og så videre. Generelt så kan man besøke Dublin når som helst, men høysesongen går fra juni til august, og da er det gjerne kamp om hotellrommene. Sørg derfor for å bestille hotell i god tid i forveien.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Dublin

 

 

 

Ting å gjøre i Dublin

Dublin er en herlig by som kombinerer historisk arkitektur med moderne severdigheter og attraksjoner. Mens det å drikke irsk øl på en tradisjonell irsk bar er en obligatorisk del av en Dublin-ferie, så har byen mer å stille opp med enn som så. Severdigheter man vil få med seg er Dublin Castle, Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral og den velkjente St. Patricks-katedralen. Bruk kartet i søkemotoren ovenfor for å finne beste hotell i nærheten av severdighetene i Dublin.

Utesteder og restauranter i Dublin

Med den irske tradisjonen for øl, så vil naturligvis den irske hovedstaden by på et bra festliv. Her kryr det av irske barer og en og annen brun pub, samtidig som det er mange moderne/trendy nattklubber og diskoteker her. Majoriteten av festingen foregår i området Temple Bar, så det er her eller i nærheten at man ønsker å bo på hotell dersom man skal feste mye. Restauranter finner du over hele byen, og de flotteste og mest eksklusive restaurantene i Dublin ligger i tilknytning til de beste hotellene.

Shopping i Dublin

Dublin kan nok ikke måle seg som shoppingby med nabohovedstaden London, men har uansett et godt utvalg av butikker. Langs den berømte O’Connell Street ligger majoriteten av butikker i Dublin, og her kan man få et glimt av mange severdigheter samtidig som man rusler rundt i byens butikker.

Fakta om Dublin

I den irske hovedstaden Dublin bor det i underkant av 500 000 innbyggere, og følgelig er det snakk om en forholdsvis liten hovedstad i europeisk målestokk. Irer flest er kjent som svært gjestfrie – spesielt hvis man møter de på pub. Prisnivået i Dublin er også lavere enn i øvrige europeiske hovedsteder, og man kan få billig hotell og flybillett til Dublin med SAS.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider

Dublin flyplass (DUB) 9,2 km