Hotell i Paris

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Paris

Hotell i Paris
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell10111 hotell, priser fra kun 160 kr!

Billigste og beste hotell i Paris

Paris forbindes ofte med mote, shopping og romantiske weekendturer. Dette er ikke uten grunn og byen omtales ofte som verdens motehovedstad. Men byen er like godt egnet for familieferie og vennereiser. Paris har totalt over 4000 ulike hotell. Finn det billigste og beste hotellet i Paris ved å bruke den grønne søkeboksen på toppen av siden. Når du har fylt inn destinasjon, reisedato og antall personer i reisefølge finner vi automatisk de beste hotellene i Paris. Du kan selv sortere basert på kriteriene som er viktig for deg, enten det er pris, beliggenhet, stjerner eller service. Paris er en stor og hektisk by, vi anbefaler derfor å finne et hotell som er både trykt og komfortabelt og som tilfredsstiller deg og reisegruppens behov. Blant anbefalte hotell finner du Hotel Napoleon Paris, Hotel Balsac, La Maison Champ Elysees, og mange andre. Å finne et hotell som passer er individuelt. Vær observant på både beliggenhet, service, hva prisen inkluderer og tidligere brukererfaringer før du bestemmer deg for hotell i Paris. Enten du ønsker å bo på et billig hostel eller et dyrt luksushotell er det viktig å sammenligne alle alternativene.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Paris

 

 

 

Ting å gjøre i Paris

I Paris er det meste åpent nærmest døgnet rundt. Du finner en rekke seerverdigheter. Vi anbefaler å lage en liten plan før avreise for å utnytte tiden. Det er også lurt å bestille et hotell som ligger sentralt og i nærheten av hva du/ dere ønsker å se. På denne måten kan du spare mye tid. Vi anbefaler å se Eiffel Tårnet, Musée d’OrsayMusee du LouvreNotre Dame katedralLuxembourghagenPalais Garnier – Opera National de Paris og Triumfbuen. Trykk på en av linkene for å lese mer om attraksjonene på Tripadvisor. Bestill hotellet med best beliggenhet i forhold til disse seerverdigheten ved å bruke søkeboksen på toppen an nettsiden. Sorter så resultatene ved å trykke på kartet. Slik ser du enkelt hvilket hotell som har best beliggenhet i forhold til det som er verdt å se.

Utesteder & restauranter i Paris

Gjennom året skjer det en rekke ulike ting i, et eksempel er den berømte moteuken Paris Fashion Week. I denne perioden kan du få med deg både konserter og motevisninger, men vær obs på at ikke alt er åpent for alle. Skal du ut på byen er det som i alle andre byer viktig å stå på liste når det gjelder de aller hotteste klubbene og barene. Skal du sette deg på en lokal pub anbefaler vi en av de mange sidegatene i gamlebyen. Om du har planer å dra mye ut på natt-tid anbefaler vi å booke et hotell i nærheten av de beste utestedene. På den måten slipper du å bruke penger på taxi da dette ofte er dyrt på natten.

Shopping i Paris

Paris er nok for mange Nordmenn en kjent shoppingdestinasjon med mange skjulte perler. Under finner du de mest kjente butikkene og kjøpesentrene: Audrey Hepburn, Champs-Élysées (kjent gate med mange gode butikker for herre og dame), Lafayette, St. Germain og mange flere. Se full oversikt over shopping i Paris her. For å finne det beste hotellet i Paris anbefaler vi å bruke søkefunksjonen på toppen av siden. ved å bruke kartfunksjonen kan du enkelt finne hotellet med best beliggenhet.

Fakta om Paris

Paris er hovedstaden i Frankrike og er den nest største Europeiske hovedstaden med totalt 66 millioner innbyggere (!). Valuta i bruk er Euro. Paris er en av verdens mest populære feriedestinasjoner. Sammenlign og bestill billigste og beste hotell ved å bruke søkeboksen på toppen av siden.

FlyplasserSeverdigheterReiseguider