Hotell i Nice

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Nice

Hotell i Nice
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell4024 hotell, priser fra kun 127 kr!

Billigste og beste hotell i Nice

Frankrike har mange populære reisemål, og Nice er en av de rolige og mer avslappende byene i landet. Med sin beliggenhet mot Middelhavet er Nice det optimale reisemålet for den som setter pris på både nye opplevelser men også strandliv og solslikking. De fleste turister som besøker Nice velger derfor å bosette seg langs byens strandpromenade, der hotellene ligger nærmest vegg i vegg. Her finner man flotte og luksuriøse hotell der mange har all inclusive, men også enklere 3-stjerners hotell for den som ikke skal tilbringe så mye tid på hotellrommet. Noe mer usentralt vil hotellene være enklere og langt rimeligere – sammenlign selv priser på hotell gjennom søkemotoren øverst på nettsiden. Å finne et bra hotell i Nice er stort sett uproblematisk, ettersom byen de seneste årene har vokst frem som en stor turistdestinasjon. Vi hjelper deg med å sammenligne priser på hotell i Nice, gjennom søkemotoren øverst på nettsiden. Du fyller bare inn ønsket dato for reisen din, og resultatene vil blant annet vise kvalitet på hotellet og prisnivå. Du kan selv sortere resultatene på andre kriterier, slik at du enklest mulig finner det beste hotellet for deg. Høysesongen for turisme i Nice er fra juni til august, og derfor kan det være noe vanskelig å finne billig hotell i denne perioden.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Nice

 

 

 

Ting å gjøre i Nice

Sandstrendene og luksushotellene alene, sammen med det varme badevannet, er alene gode grunner til å besøke Nice. Langs strandpromenaden er det et yrende folkeliv hver eneste dag, med baserer, restauranter, butikker og utesteder. Videre så kan vi anbefale utsiktspunktet Le Chateau, og en tur til gamlebyen Vieux Nice med sin trivelige atmosfære. Gå heller ikke glipp av byens russiske katedral!

Utesteder og restauranter i Nice

Besøker man Nice og elsker sjømat, så vil man bli en glad mann eller kvinne. Det finnes mange gode restauranter langs strandpromenaden, mens noen av de flotteste restaurantene ligger i tilknytning til de dyrere hotellene. Nice har også et godt utvalg av italienske restauranter. Nattelivet i Nice er også kjent som bra, og her fester man gjerne stivpyntet. En helaften med Bar Crawl og tur over grensen til Monaco kan anbefales ifølge TripAdvisor, sammen med populære Fred’s Bar.

Shopping i Nice

Nice er et av de bedre reisemålene når det kommer til å kombinere shopping og bading i havet. I kjent fransk stil finner man store kjøpesentre her, men også mange frittstående designerbutikker. De fleste butikkene og shoppingmulighetene ligger rundt gågaten og torget midt i sentrum, og her kan man fint sette av en hel dag alene til shopping.

Fakta om Nice

I Nice bor det nesten 350 000 mennesker, i den franske byen som ligger helt sør-øst i landet mot grensen til Monaco. Prisnivået i Nice vil oppleves som en del billigere enn i hovedstaden Paris, og overnatting på hotell er slettes ikke like dyrt her. Når det gjelder flyreisen til Nice, så flyr både Norwegian og SAS deg direkte fra Oslo Lufthavn. Nice er for øvrig en populær destinasjon for bryllupsreise!

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider