Hotell i Århus

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Århus

Hotell i Århus
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell98 hotell, priser fra kun 35 kr!

Billigste og beste hotell i Aarhus

Det er deilig å være norsk i Danmark heter det, og som turist i landets nest største by – Århus – vil man garantert kunne kose seg stort. Hit reiser man dersom man vil oppleve en litt mindre og roligere storby i Danmark enn hovedstaden København, samtidig som man vil utforske den flere århundrer gamle historien til byen. Her møter gamle bygg nye og moderne hoteller, og avstandene er forholdsvis korte i byen. Derfor bestemmer du selv om du vil bo på et litt billigere hotell utenfor sentrum med enklere standard, eller et luksushotell midt i hjertet av Århus. Ledige hotellrom er sjeldent noe problem i Århus. Vi hjelper deg med å finne det billigste og beste hotellet i Århus. Bruk den grønne boksen øverst på nettstedet for å sammenligne priser og kvalitet på hotell i Århus. Byen har et rikelig med utvalg av hotell, der store kjeder som Radisson Blue og Scandic holder hus midt i sentrum, mens det også finnes mange mindre hotell, campingplasser og lignende like utenfor bykjernen. Århus besøker man aller helst om sommeren, og selv om det som regel er ledige hotellrom, så anbefaler vi at man bestiller hotell i god tid slik at man sikrer seg et opphold til en bra pris.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Aarhus

 

 

 

Ting å gjøre i Århus

I Århus vil man kunne se mange historiske attraksjoner med nær tilknytning til oss nordmenn – Århus var nemlig en vikingby på 700-tallet. Du vil ikke gå glipp av en tur innom Vikingmuseet i sentrum, og en spasertur i Den Gamle by – som er som å reise tilbake i tid – er også obligatorisk. Andre ting som anbefales er den botaniske hagen like utenfor sentrum, og de mange museene i byen. Hotell i sentrum er ikke nødvendig ettersom det meste ligger tett i tett i Århus.

Utesteder og restauranter i Århus

Som en dansk storby så florerer det av flotte restauranter i Århus. De beste restaurantene i byen er som regel i tilknytning til hotellene, der Hotell & Brasserie Ferdinand ofte trekkes frem som den mest eksklusive restauranten. Når det gjelder utelivet i Århus, så er det kjent for å være svært bra. Byen har veldig mange studenter, som bidrar til et fuktig natteliv, først og fremst midt i sentrum av Århus.

Shopping i Århus

Som shopper i Århus så har man mange gode muligheter. Gågaten Strøget er kanskje mest kjent i hovedstaden København, men Århus har en lignende gågate med samme navn og massevis av spennende butikker. Gå heller ikke glipp av den gigantiske basaren Bazar Vest, der man kan oppleve eksotiske utsalg fra alle verdens hjørner.

Fakta om Århus

Århus er den eldste storbyen i Skandinavia, og ligger på østkysten av regionen Jylland. Over 260 innbyggere er bosatt i selve byen Århus, og svært mange av disse er studenter. Århus er en av de største turistdestinasjonene i Danmark og har mange flotte hotell, samtidig som byen byr på alt fra shopping til natteliv og historiske severdigheter.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider