Bestill hotell

Sammenlign alle hotellnettsider

Bestill hotell

 

Det har aldri vært enklere å bestille hotell enn i dag. Det finnes utallige tjenester på nett som gjør prosessen både oversiktlig og kjapp. Reisenettsider fikk sitt store gjennombrudd på starten av 2000-tallet og det har i den siste tiden stadig blitt mer normalt å gjennomføre hele reisebestillingen online på nett. For å gjøre prosessen enda enklere har vi samlet alle hotellnettsider og gjort det mulig å søke og sammenligne på tvers av over 30 ulike reise og hotellnettsider. Dette gjør det mulig å bestille hotell til en langt lavere pris enn hva som er mulig om du kun sjekker en side. I tillegg er det mye mer effektivt.

Bestill kjappere

Ved å samle alle de store hotellnettsidene og tilby de i et søk er det mulig å bestille hotell mye kjappere. Du slipper å sjekke alle nettsidene hver for seg men får en oversiktlig resultatliste du enkelt kan sortere på det du selv ønsker. Når du har tastet inn destinasjonen søker vi gjennom alle tilgjengelige alternativ på noen få sekunder og sorterer resultatene for deg. Når du har funnet det beste hotellet kan du gjennomføre bestillingen hos en av våre godkjente partnere. Det skal lønne seg å bestille hotell gjennom oss.

Bestill billigere

En av de største fordelene ved å bestille hotell på Bestehotell.no er at det er lett å finne den laveste prisen på tvers av alle hotellnettsider. Vi vil til enhver tid søke gjennom alle alternativer og fremheve de billigste hotellene. Selve bestillingen skjer via en av våre kvalitetsikrede samarbeidspartnere. Vi vil alltid anbefale å velge den partneren som kan tilby den laveste prisen, ettersom vi kan gå god for at alle tjenester vi linker til er 100% sikre.

Bestill tryggere

Det finnes mange ulike nettsider som tilbyr hotellbestilling og det blir fort uoversiktlig. En av fordelene ved å bestille hotell gjennom oss er at alle oppføringer på forhånd er godkjent og kvalitetssikret. Du vet med andre ord at det er trygt å gjennomføre kjøpet uten problemer og til avtalt pris.

Bestill bedre

Ved å sammenligne alle hotell vil du raskt se hvilket hotell som skiller seg ut. Vi har sortert alle resultater slik at de beste hotellene ligger på toppen av søkeresultatene for å gjøre det lettere å skille klinten fra hveten. Du kan også sortere resultatene etter stjerner eller brukeranmeldelser og på den måten sortere ut dårlige alternativ og sikre et fint hotellopphold på et bra hotell.


Slik bestiller du hotell

Når du har gjennomført et søk og er ferdig med å sammenligne de ulike alternativene er du klar for å bestille. Som vi har nevnt tidligere anbefaler vi da å velge det billigste alternativet. Selv om du ikke har hørt om siden før kan vi garantere at det er 100% sikkert å bestille gjennom våre partnere. Trykk derfor på knappen som sier «bestill nå». Du vil så bli videreført til partnernettsiden.

Bestill hotell

Eksempel på hvordan det ser ut når du har trykket på «bestill»

 

Bestillingsside

Enten det er Expedia.no, Hotels.com eller en av de 30 andre partner-nettsidene er betalingsprosessen enkel og oversiktlig. Så lenge du har alt du trenger tilgjengelig tar det bare noen minutter å gjennomføre betalingen. Tips: pass på å gjennomføre bestillingen i løpet av noen minutter. Da alle priser blir oppdatert kontinuerlig gjennom døgnet kan prisen endre seg om du bruker for lang tid. Om dette skulle skje vil bestillingen bli avbrutt og prisen endres. For å forhindre at dette skjer kan det lønne seg å gjennomføre betalingen i løpet av 10 – 15 minutter slik at du er sikret hotellrommet til den fastsatte prisen.