Familie & barnevennlig hotell

Sammenlign alle hotellnettsider

Familie & barnevennlig hotell

 

Å dra på ferie med barn kan være en utfordring og det er viktig å velge et hotell som er tilpasset familien. Nettopp derfor har vi tatt en nærmere titt på familie og barnevennlige hotell. Ved å bruke søkeboksen på toppen av siden kan du enkelt finne hode hotell uansett hvor du skal reise. På resultatsiden kan du huke av boksen «familievennlig» og få opp hotell som er anbefalt familier og reisefølge med barn.

Hva definerer et familie & barnevennlig hotell?

For å klassifisere er hotell som barnevennlig ser vi etter en rekke faktorer som for eksempel: hotellets lokasjon (mye trafikk vil etter vår mening gjøre hotellet mindre egnet for barn), hotellets service, hotellets fasiliteter (badebasseng og lekerom trekker opp), restaurant og mat, og ikke minst hotellrommene (her er størrelse viktig). I tillegg legger vi vekt på hva tidligere gjester sier om hotellet i forhold til barn og familie.

Er familie & barnevennlige hotell dyrt?

Hotell som er egnet for barnefamilier trenger ikke å være dyrt, men vi vil advare mot å velge de billigste hotellene da disse ofte ikke er tilrettelagt på en god nok måte. Ved å finne hotell gjennom oss kan du enkelt sette alle alternativ opp mot hverandre og på den måten se forskjellen på hotellene. Dette er smart for å få full oversikt over alle alternativ, og hjelper deg slik at du finner et hotell som er tilpasset din familie.

 

Familievennlige byer og områder

Det er stor forskjell fra by til by når det kommer til hvor egnet den er for barn. Noen byer og områder er for eksempel veldig trafikkert, forurenset og bråkete. Samtidig har du mange byer som er rolige, miljøvennlige med et lavt støynivå, noe som passer de fleste familier perfekt. Vi har laget en liste over anbefalte byer og land under og håper denne kan være til inspirasjon.

Barnevennlig hotell

 

Bestill barnevennlig hotell der du skal ved å bruke vårt hotellsøk. På resultatsiden kan du enkelt velge boksen «familievennlig» og få opp hotell som er egnet for deg som reiser med barn. Som beskrevet over har vi gjennomgått mange ulike hotell og kartlagt alle de beste hotellene.

 

 

København - hotell
København
739 hotell
fra
21 NOK
København - hotell
Venezia - hotell
Venezia
4282 hotell
fra
146 NOK
Venezia - hotell
Gøteborg - hotell
Gøteborg
173 hotell
fra
33 NOK
Gøteborg - hotell
Mallorca - hotell
Mallorca
1 hotell
fra
0 NOK
Mallorca - hotell