Hotell i Bangkok

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Bangkok

Hotell i Bangkok
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell4576 hotell, priser fra kun 2 kr!

Billigste og beste hotell i Bangkok

Bangkok er trolig et av verdens mest eksotiske reisemål, til en storby i frodige Thailand med over 15 millioner innbyggere. I flere tiår nå har Thailand og da Bangkok vært et attraktivt reisemål for nordmenn, der man kan oppleve en helt annen kultur og et svært behagelig klima. I motsetning til hva mange tror, så er Bangkok en by som byr på mye luksus – spesielt når det kommer til hotell. Prisnivået på hotell og overnatting er svært lavt sammenlignet med i Europa, samtidig som man få et veldig flott 4- eller 5-stjerners hotell sentralt i hovedstaden til en billig pris. Velger man et usentralt og enkelt hotell, så vil overnattingen være tilnærmet gratis. Vi hjelper deg med å sammenligne priser og finne det beste hotellet i Bangkok. Det er en svært stor by, med enormt mange hoteller og hotellrom. Følgelig er det sjeldent et problem å finne ledig rom i Bangkok, men vi anbefaler allikevel at man bestiller hotell i god tid slik at man får hotellrom til en billig pris med sentral beliggenhet. De rimeligste og enkleste hotellene i Bangkok lar deg overnatte for under 100 kroner/natten, og da er frokost inkludert. Bangkok er en turistby året rundt, men i perioden oktober til april vil temperaturene være på det mest behagelige samtidig som man unngår regntiden.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Bangkok

 

 

 

Ting å gjøre i Bangkok

Bangkok har svært mange opplevelser å by på, med både severdigheter og attraksjoner for enhver smak. Ting man vil se når man befinner seg i Bangkok er Grand Palace, Den liggende (og den gylne) Buddha, Jim Thompsons Hus, Chinatown, Slangefarmen og Lumpiniparken. Bruk kartet i søkemotoren for å se beliggenheten til hvert hotell i forhold til severdighetene.

Utesteder og restauranter i Bangkok

Thailandsk mat er noe svært mange nordmenn er godt kjente med allerede, gjennom utallige thai-restauranter i Norge. Men maten smaker enda bedre i Thailand, og mange Bangkok-restauranter holder svært høy kvalitet – spesielt hvis du velger en restaurant som ligger i tilknytning til et bra hotell. Selv om det oser luksus av restauranten, så er det ikke sikkert at prisnivået er så ille. Nattelivet er svært bra i Bangkok, med underholdning av ymse slag på svært mange barer/utesteder. Bangkok har også mange flotte «roof top»-barer med nydelig utsikt over millionbyen. Mest anbefalt hos TripAdvisor er utestedet Whisgars.

Shopping i Bangkok

Bangkok er en formidabel shoppingdestinasjon, da «alt» er billig der nede. Klær kan man handle svært billig, selv om ikke alt er av like bra kvalitet. Vi anbefaler en tur på de gigantiske markedene som finner sted først og fremst i helgene. Vil man heller handle på moderne kjøpesentre, så anbefales Siam Square og de nærliggende butikkene.

Fakta om Bangkok

Bangkok er en eksotisk storby og hovedstad i Thailand, som med arbeidspendlere har over 15 millioner innbyggere. Bangkok er også et av verdens aller mest populære turistmål, med tilsvarende antall turister årlig. Med andre ord er du ikke alene her! Prisnivået i Bangkok er svært lavt, både på hotell og andre ting for øvrig. Vær forberedt på et møte med en storby og en helt annen kultur, som vil gi deg minner for livet!

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider