Hotell i Singapore

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Singapore

Hotell i Singapore
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell863 hotell, priser fra kun 46 kr!

Billigste og beste hotell i Singapore

Singapore er både en republikk og en by i det sørøstlige Asia, som trolig er den mest unike byen på hele kontinentet. Her møtes kulturer både fra vest og øst, i det som ofte beskrives som «Los Angeles i Asia». Det er en moderne storby med mange flotte hotell, og i store deler av byen soler folk seg i luksus og glamour. De ulike hotellene i Singapore retter seg mot ulike typer reisende, med alt fra forretningshotell til familievennlige hotell. Den typiske turist vil ønske seg hotell i Civic-distriktet, mens det er River Valley som gjelder for den som kommer til Singapore for å feste. Vil du bo i nærheten av butikkene, så anbefaler vi hotell i nærheten av Orchard Road. Gjennom vår søkemotor kan du finne det billigste og beste hotellet i Singapore. Vi sammenligner priser på hotell i Singapore, og du kan sortere resultatene etter pris, brukeranmeldelser, kvalitet og så videre. På denne måten finner du garantert et hotell som samsvarer med dine forventninger. Standarden på de fleste hotell i sentrum av Singapore er svært høy, men man må riktignok regne med å betale litt for et 4- eller 5-stjerners hotell i sentrum. Singapore har også mange enklere hotell utenfor selve bykjernen, som er perfekt for deg som er på utkikk etter billig hotell i Singapore.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Singapore

 

 

 

Ting å gjøre i Singapore

Singapore er en spennende by der mange kulturer møtes. Derfor er man nødt til å besøke byens Chinatown, slik at man nærmest ikke behøver å reise til Kina senere. Bydelen Little India er også spennende, spesielt for luktesansen. Eksotiske opplevelser i Singapore finner man i Singapore Zoo, som også tilbyr safari på kveldstid. Fornøyelsesparken Sentosa Island ligger på en øy utenfor bykjernen. Bruk kartet i søkemotoren for å finne hotell i nærheten av severdighetene.

Utesteder og restauranter i Singapore

Med en miks av kulturer fra alle kanter av verden, så skal du ikke slite med å spise variert i Singapore. Er du lei av indisk og kinesisk så har Singapore svært mange lekre gourmetrestauranter, som du finner først og fremst på de beste hotellene i byen. Skal man feste i Singapore, så er det enten Boat Quay eller Orchard Road som gjelder. Siden mange uansett vil velge hotell på Orchard Road, så blir det ofte til at man fester her også.

Shopping i Singapore

Det kryr av butikker i Singapore, og den shoppinglade vil falle pladask for byen. Igjen så er det Orchard Road som gjelder, ettersom det er her de fleste butikker ligger. Her finner man alle designerbutikkene i byen, samt flere av byens største kjøpesentre.

Fakta om Singapore

Singapore er en by i den selvstendige republikken med samme navn, og her bor det nesten fem millioner mennesker. Valutaen i bruk er singaporsk dollar. Generelt så er det dyrt å feriere i Singapore, men prisnivået er uansett lavere enn i de europeiske hovedstedene. Fly og hotell kan man få til en god pris dersom man bestiller tidlig.