Hotell i Tokyo

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Tokyo

Hotell i Tokyo
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell4461 hotell, priser fra kun 1 kr!

Billigste og beste hotell i Tokyo

Tokyo er en helt unik by med svært mange attraksjoner, severdigheter og opplevelser. Vil du oppleve en «annerledes» storby, så legger du din neste ferie til Tokyo. Man må dog være forberedt på en kompakt millionby med et travelt folkeliv og forholdsvis store avstander mellom severdighetene, slik at man bestiller hotell sentralt i byen. De fleste (og mange av de beste) hotellene i Tokyo ligger med en avstand på 4-5 kilometer til selve sentrum eller hjertet av byen. Skal man ha hotell midt i sentrum så er det stort sett kun snakk om luksuriøse 4- eller 5-stjerners hoteller, og dette blir man gjerne nødt til å betale for også. Sammenlign priser, beliggenhet og kvalitet på alle hotell i Tokyo gjennom vår omfattende søkemotor. Alt du behøver å fylle ut er ønsket reisedato, og vi vil vise deg alle hotell i Tokyo med ledige hotellrom. Spesielt i Tokyo anbefaler vi at man sjekker beliggenheten til et hotell i forhold til severdigheter, ettersom transport og kollektivtransport er noe kronglete i den japanske hovedstaden. Utover dette så har Tokyo svært mange hotell, der mange holder særdeles høy kvalitet. Vil man ha billig hotell så blir man nødt til å se et stykke utenfor selve sentrumskjernen.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Tokyo

 

 

 

Ting å gjøre i Tokyo

Bare det å vandre rundt i Tokyo og oppleve kulturforskjellen er en opplevelse i seg selv. Men byen har naturligvis noen typiske turistattraksjoner, som er verdt å få med seg. Keiserpalasset i Tokyo er et imponerende byggverk, og det samme kan sies om buddhisttempelet Asakus Kannon fra 600-tallet. Andre ting som er verdt å få med seg er nasjonalmuseet i Tokyo, Tokyo Tower og Disneyland i Tokyo. Bruk kartet i søkemotoren for å finne hotell i nærheten av disse severdighetene.

Utesteder og restauranter i Tokyo

Japansk mat forbindes ofte med sushi og fisk, men det serveres også mye annet spennende i Japan – der maten ikke er så ulik den kinesiske, med nudler, ris, grønnsaker og kjøtt. Japansk mat må naturligvis nytes når du først er i byen, men utvalget av andre restauranter er også stort. Vil du spise eksklusivt så går du i restauranten til et flott hotell i sentrum. Utelivet i Tokyo finner du i distriktet Roppongi, der alle barer, puber og nattklubber ligger på rekke og rad.

Shopping i Tokyo

Tokyo er en flott by for shopping, men som hele verdens elektronikkprodusent så er det naturligvis mye slikt som selges i Tokyo. Spesielt i distriktet Akibahara kan du shoppe til lommeboka er tom. Skal du handle klær og mote, så er Shinjuku-distriktet et godt alternativ med sine mange butikker.

Fakta om Tokyo

Tokyo er hovedstaden i Japan og hjem for over 13 millioner innbyggere. Det er en travel storby, men du som turist vil oppleve den som svært spennende. Valutaen i Japan er yen, og prisnivået er generelt lavere enn i Norge – selv om Tokyo er en forholdsvis dyr by å feriere i. Dette gjelder også for overnatting på hotell, men billige flybilletter er ingen umulighet.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider